IZBERITE NAJPRIMERNEJŠI NAČIN AEQ UČENJA

AEQ metoda® in načini dela

Glede na izzive s katerimi se trenutno srečujete, se z skupaj dogovorimo za ustrezen pristop k začetku učenja AEQ metode. Učenje prilagodimo vašemu trenutnemu stanju in težavam, pa tudi vašim željam, kaj želite v življenju spremeniti in kako. Želite odpraviti bolečino? Želite izboljšati gibljivost ? Ali pa je vaš cilj sprememba vedenja in splošnega počutja?

Razumeti moramo, da je učenje proces in da za moramo za spremembe in izboljšanje stanja temu procesu nameniti času, pozornost in energijo. Prav izboljšanje učinkovitosti našega delovanja nam pomaga pri stalnem učenju.

Pri učenju vam pojasnim vpliv AEQ metode® na izboljšanje občutenja vašega telesa in zavestnega delovanja s tem pa skupaj stopimo na pot izboljšanja kvalitete vašega življenja. Poleg razlage metode so pomemben del učenja tudi AEQ vaje®. Na delavnici ali pri aktivnem individualnem učenju vas vodim skozi vaje in vam postopoma podajam primerno razlago metode.

Želite izvedeti več? Kontaktirajte me.

Skupinska delavnica AEQ
metode ®

Učenje na delavnicah poteka v skupini do deset udeležencev pod vodstvom učitelja. Zato je učenje učinkovitejše od samostojnega učenja doma.
Dolžine delavnic so prilagojene načinu izvedbe in razdelitvi vsebine, ki je tema sklopa delavnic. Navadno gre za sklop več delavnic dolžine dveh do štirih ur. S tem dosežemo, da imajo tako učitelj kot učenci zadostno mero časa in pozornosti za primeren učinek delavnice. Na delavnicah se naučite izvajati AEQ vaje® in dobite dodatno razlago vaših občutenj med njihovim izvajanjem, poleg tega pa tudi razlago vzrokov za pojav kroničnih bolečin in neželenih stanj. Prav z dodatno in učencem prilagojeno razlago, se naučite razumeti vaša občutenja in izboljšate zavedanje svojega telesa.

Aktivno individualno učenje AEQ metode ®

Aktivno učenje se izvaja vodeno na terapevtski mizi. Z jasnimi navodili in rokami vas vodim skozi zaporedje gibov in pri tem stalno nadzorujem pravilnost vaše izvedbe. Vsa moja in vaša pozornost, čas in energija je usmerjena v učenje in pravilno izvedbo. Prav kombinacija slednjega in usmerjanja vaše pozornosti na izvedbo z rokami je razlog, da je aktivno učenje najučinkovitejša oblika učenja. Tekom aktivnega učenja, ki traja 90 minut se naučite tudi primernih vaj, ki jih lahko izvajate doma. Pomemben del aktivnega učenja je pregled vašega stanja in njegova razlaga skozi pogovor. Najbolj učinkovit pristop je pet do šest obiskov v treh mesecih. Prvi trije obiski si praviloma sledijo v razmaku sedem do deset dni, naslednji pa v razmaku dveh do treh tednov. V primeru stanj, ki so posledica močnih čustvenih travm in neravnovesji, je potrebnih več obiskov v daljšem obdobju, po potrebi tudi pri učitelju višje stopnje izobrazbe AEQ metode®.

Individualno učenje AEQ metode ® preko spleta

Učenje preko spleta lahko predstavlja prvi korak k učenju metode AEQ. Lahko se začne že s kratkim posvetom, kjer ocenim vaše stanje in na katerem vam podam razlago metode same. V primeru, da stanje ne zahteva aktivnega individualnega učenja, nam učenje preko spleta omogoča, da k učenju pristopite takoj.
Tudi pri tej obliki učenja, ste deležni individualne obravnave in učenja prilagojenega vašim potrebam, kot to velja za aktivno učenje. Hkrati lahko trajanje prilagodimo potrebni razlagi.
Učenje preko spleta je primerno tudi za tiste, ki ste se vaje že učili in jih izvajali, pa bi svoje znanje radi ponovili ali pa izboljšali razumevanje.


Cenik

Skupinska delavnica AEQ metode

Cena delavnice - v živo:

Cena 3 urna delavnica 60 EUR/osebo
Cena 4 urna delavnica 100 EUR/osebo
Cena delavnice - preko spleta:

Cena 3 urna delavnica 50 EUR/osebo
Cena 4 urna delavnica 90 EUR/oseb


Aktivno individualno učenje AEQ metode

90 minut 130 EUR
105 minut 150 EUR
Individualno učenje AEQ metode preko spleta

30 minut 60 EUR
60 minut 90 EUR
90 minut 130 EUR